Direktlänk till inlägg 28 februari 2011

Man blir vad man heter:)

Av Medium - 28 februari 2011 20:04

Här kommer lite roliga förslag på att man blir vad man heter....ta allt med en nypa salt, men det kan faktiskt ligga något i det hela också. Läs och bedöm själv.


Lena, Gunilla, Irene-alkoholister som glömmer vinflaskor i garderoben. Har ofta kortklippt blonderat eller rödfärgat hår. Flera ringar i varje öra. Bär många silversmycken och har en kraftig solariebränna. Klär sig gärna i rosa och djurmönstrat. Ett flitigt Blendrökande har resulterat i en hes röst.


Carina, Anette- en kraftigt överviktig  flerbarnsmamma. Råttfärgat tunt hår som hänger i en menlös mittbena. Har dålig hy och hetsäter ostbågar och dessertostar i smyg. Barnen heter Alva, Vera, Axel och Rut. Anser att maken är otrogen när han porrsurfar. Är urtypen av ledsen tjockis.


Jocke, Robban, Fredde-hantverkare/byggjobbare. Har grov silverkedja runt halsen och tribalgaddningar. Är dom hundägare så är det schäferblandning som gäller. Jycken sitter med i bilen. Har en snusdosa i varje jackficka. Säger ofta" De ska va stora tuttar eller lägg ner innan jag lackar ur".


Sebbe, Mange, Danne- tonåringar som alltid bär keps, sitter längst bak i buss och klassrum. Säger ofta " ,men håll käften jävla cp eller fan va nice". Drömmer ofta om techno, Tyskland och trippar.Berättar att dom var värsta rejvet i helgen när dom snarare besökte fritidsgården och spelade innebandy.


Jens, Joel, Hampus, Lukas, Elias, Robin-ADHD, downs syndrom, autism m.m förföljer dessa namn. Ses ofta springande och skrikande i någon korridor alternativt riva ut innehållet i kastrullskåpet.


Leffe, Roffe, Benke, Matti, Pecka- Sitter och skrålar på en parkbänk utanför den lokala glasbanken. Oftast brukar det stryka runt en schäferjycke i omgivningen. Frukost, lunch och middag består av en flaska Rosita och halvböj Renat.


Nej, men skämt åtsido så kan man få fram genom sitt namn(bokstäver) hur man är som person. Och det brukar stämma så otroligt bra:) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Medium - Tisdag 23 april 13:20

Hej! Jag är av den uppfattningen att det ska inte vara krångligt på något sätt. Det behöver inte vara en massa ritualer eller så. Och du behöver inte vara medveten om deras närvaro för att få deras hjälp, precis som du inte behöver vara medvetna om...

Av Medium - Söndag 7 april 12:14

Hej!Jag hoppas ni inte tycker jag är tjatig med all erbjudanden, men jag älskar verkligen det här. Och nu är jag så glad för jag har hittat mina anteckningar och mallar på min mormors spådomsläggningar. Hon hade speciellt en läggning som innefattar e...

Av Medium - Tisdag 12 feb 00:05


Det som mestadels mina kunder frågar mig är om kärleken. Så därför faller det sig ganska naturligt ämne att ta upp för mig här. Och det är ju en viktig del i vårt liv, vad vore livet utan kärlek..Men den kan vara svår men på samma gång helt underbar....

Av Medium - Söndag 6 jan 17:19

Hej! Idag är jag i full färd med att skriva ner en massa årsstjärnor med mina tarotkort. Så spännande att få en glimt in i andras framtida upplevelser, och se vad som väntar runt hörnet.   Jag trodde aldrig att jag skulle få förmånen med att ha...

Av Medium - 18 november 2018 14:34

Hej! Nu var det ett tag sedan jag var inne här, då tiden inte räckt till. Men tänkte ta och lägga upp dagens kort. Och idag får jag upp 10 mynt. Det är ett fint kort. Det handlar om hemmet, det materiella och inre frid skulle jag vilja säga. Det kä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se