Direktlänk till inlägg 28 februari 2011

Man blir vad man heter:)

Av Medium - 28 februari 2011 20:04

Här kommer lite roliga förslag på att man blir vad man heter....ta allt med en nypa salt, men det kan faktiskt ligga något i det hela också. Läs och bedöm själv.


Lena, Gunilla, Irene-alkoholister som glömmer vinflaskor i garderoben. Har ofta kortklippt blonderat eller rödfärgat hår. Flera ringar i varje öra. Bär många silversmycken och har en kraftig solariebränna. Klär sig gärna i rosa och djurmönstrat. Ett flitigt Blendrökande har resulterat i en hes röst.


Carina, Anette- en kraftigt överviktig  flerbarnsmamma. Råttfärgat tunt hår som hänger i en menlös mittbena. Har dålig hy och hetsäter ostbågar och dessertostar i smyg. Barnen heter Alva, Vera, Axel och Rut. Anser att maken är otrogen när han porrsurfar. Är urtypen av ledsen tjockis.


Jocke, Robban, Fredde-hantverkare/byggjobbare. Har grov silverkedja runt halsen och tribalgaddningar. Är dom hundägare så är det schäferblandning som gäller. Jycken sitter med i bilen. Har en snusdosa i varje jackficka. Säger ofta" De ska va stora tuttar eller lägg ner innan jag lackar ur".


Sebbe, Mange, Danne- tonåringar som alltid bär keps, sitter längst bak i buss och klassrum. Säger ofta " ,men håll käften jävla cp eller fan va nice". Drömmer ofta om techno, Tyskland och trippar.Berättar att dom var värsta rejvet i helgen när dom snarare besökte fritidsgården och spelade innebandy.


Jens, Joel, Hampus, Lukas, Elias, Robin-ADHD, downs syndrom, autism m.m förföljer dessa namn. Ses ofta springande och skrikande i någon korridor alternativt riva ut innehållet i kastrullskåpet.


Leffe, Roffe, Benke, Matti, Pecka- Sitter och skrålar på en parkbänk utanför den lokala glasbanken. Oftast brukar det stryka runt en schäferjycke i omgivningen. Frukost, lunch och middag består av en flaska Rosita och halvböj Renat.


Nej, men skämt åtsido så kan man få fram genom sitt namn(bokstäver) hur man är som person. Och det brukar stämma så otroligt bra:) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Medium - Söndag 8 april 17:13

Jag har ett erbjudande till dig som är nyfiken på att få lite spådom. Du får en gratis "prova på spådom" av mig. Hör bara av dig till mejlen nedanför och ställ din fråga, så får du svar av mig.   Odeshjulet_@hotmail.com   Varmt välkommen! ...

Av Medium - Fredag 5 jan 12:33

Tänk vad det gör mycket med denna tarotkortlek, den är magisk!    Den är magiskt och vilka budskap som kommer till mig. Ja, den är hur bra som helst. Jag ser nya spännande saker hela tiden nu så min andlighet har verkligen tagit fart.  Kanske d...

Av Medium - 10 december 2017 13:23

Hej kära läsare! jag kunde väl aldrig tro hur mycket supermånen skulle påverka min katt som den gjorde. Denna vackra måne som lyste upp så vackert på himlen, men den skapade helt otroligt jobbiga dagar hos mig. Katten är visserligen en glad pension...

Av Medium - 18 november 2017 13:14

Idag tänkte jag arbeta med min tarotkortlek och är tillgänglig för att svara på just dina frågor. Det kan vara om både stora och små ting. Men jag svarar endast på en fråga per person så fler ska få chansen. Välkommen in med din fråga.     ...

Av Medium - 17 november 2017 20:24

Jag har känslan av att det kan hända både det ena och det andra nyheter/utmaningar som kan vara av antingen av en ekonomisk karaktär som till exempel lån, bankkontakter eller kanske gåvor. Och det kan vara lite som skall redas upp eller falla på plat...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se