Alla inlägg under november 2010

Av Medium - 17 november 2010 19:18

Här kommer lite mer information om våra osynliga "vänner".


Våra hjälpare är själar som vandrat färdigt och får ett sista uppdrag innan de går över till en ny dimension. För vi omges ju av okända dimensioner. Det verkar vara en stegvis vandring uppåt från den ena sfären till den andra.


De mäktigaste hjälparna är blonda, långa, blåögda och högväxta. Om du inte känner av dess närvaro ska du inte misströsta. De som ser eller känner är inte "utvalda" eller priviligerade varelser. De har endast ett starkare mottagningssinne som att till exemepl en del människor har ett bättre musikalist gehör.Men man kan träna upp sin förmåga genom att bli mer medveten om deras närvaro och att vi arbetar på att underlätta den, ju starkare blir den då.


Ju starkare och mer vibrerande aura man har desto lättare är det att få kontakt.Det är ett jättebra sätt att meditera och söka kontakt den vägen, för att komma på samma frekvens som de befinenr sig på.Och då stimulerar du din mottagningsförmåga till andevärlden.


I början får man oftast kontakt genom olika symboler, bilder, färger eller genom sina drömmar.Man kan få ledtrådar att jobba vidare på.När jag får kontakt med andevärlden så ser jag bilder och frekvenser i högra ögonvrån, fråga mig inte varför, men så fungerar det för mig.Ofta så pillar dom mig i håret för att göra sig uppmärksammade.Ibland kan man känna kyla, stickningar av deras energier.Smekningar på kinden eller strykningar över ryggen.


Jag kan skriva hur mycket som helst om detta ämne men det är bara att fråga om det är några fler funderingar.


Hej så länge!


ANNONS
Av Medium - 17 november 2010 17:10

Våra osynliga hjälpare.


Jag har alltid varit intresserad av "det övernaturliga" och då min tro är att vi är inte ensam här utan det måste bara finnas något mer. Och att livet bara ska ta slut efter döden, det får jag inte att gå ihop i min värld.


Jag ska ta upp ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat och det är skyddsänglar eller hjälpare som många kallar dem.


 Detta är kroppar av lätta substanser. Som finns vid våran sida, märkbara för vissa medans vissa inte märker någonting av att de finns med och beskyddar oss.


Jag får väl säga tack och lov så är de ganska diskreta av sig för de följer aldrig med in i sovrummet eller på toaletten.


De är olika till klädseln och nationalitet.Och det är inte alls ovanligt att man har en indian som hjälpare(det beror på att det folkslaget står nära naturen och deras kännedom om den "andra världen" är mycket stor).Men även munkar och även är vanligt att man har med sig.


Det är vanligast att kvinnor har en man som skyddsängel och männen har en kvinna. De beskyddare som är de starkaste och mäktigaste är de som är högväxta, blonda och blåögda.


Alla har minst 1 beskyddare. "Extra" beskyddare brukar vara nära vänner eller släktingar som har gått bort. Man har olika beskyddare under olika faser i livet och meningen  med vårt liv på jorden.Önskar er en trevlig kväll!

ANNONS
Av Medium - 17 november 2010 12:46

Välkommen till min blogg om andlighet.


Alla har väl någon gång varit förtvivlad över en kärlek som försvunnit eller dragit sig undan utan förklaring alls. Så här ska jag försöka förklara hur det fungerar hur man själv kan påverka situationen mellan dig och den du har i dina tankar. Och det bästa man då kan göra i det läget är att sluta tänka på den personen. Jag ska förklara lite närmare så du förstår hur jag menar.


Och det finns sätt att sluta tänka på en person om, om du vill.
Då ska du fokusera medvetet på sådant som är roligt och glädjefyllt att tänka på. Ta dig tid att utveckla några glädjerika bilder eller fantasier, och ha dem redo närhelst den andre dyker upp för ditt inre. Du måste ha för avsikt att helt och hållet stoppa tankarna på honom eller henne, annars kommer de att fortsätta komma tillbaka. Detta är också ett fantastiskt sätt att träna upp ditt sinne.


Den allra starkaste telepatiska kontakten har du med dem som du har öppnat ditt hjärta för. Det är en stor utmaning att stänga av dina tankar när det finns en förbindelse från hjärta till hjärta.Om du inte vill gå omkring och lyssna till allt det som sänts till dig ska du vara medveten om att du varje gång som du tillåter dig själv att tänka på någon, också tillåter dig själv att ta emot alla de känslor som den personen upplever. Men om du sänder en tanke av kärlek så tar du inte in den andre personens energi i dig själv.


Om du vill ha någonting  från någon annan och du telepatiskt trycker på för att personen ska ge det till dig, finns det risk för att du skjuter bort honom eller henne ifrån dig. Ju mer personen drar sig undan ifrån dig, desto mer sannolikt är det att du försöker trycka på, ännu hårdare, för att nå fram. När någon kräver någonting som du inte vill ge känner du dig trängd och din naturliga reaktion är att dra dig undan. Om du skapar ett fritt utrymme runt dig själv genom att dra dig tillbaka och koncentrera dig på ditt eget liv och högre syfte är det inte osannolikt att den andre plötsligt får lust att ta kontakt med dig.


Om du vill ha någonting från andra, om du vill att de ska tänka på dig, vara med dig eller ge dig uppmärksamhet, är bästa sättet att åstadkomma detta genom att dra tillbaka all din uppmärksamhet från dem. De flesta brukar göra tvärtom. Ni tänker hela tiden på någon och lägger all er energi och uppmärksamhet på honom eller henne, och så blir resultatet tvärtemot det ni ville. Den andre bombarderas med dina budskap och din energi, som alltid finns omkring honom eller henne. Varför skulle de söka ditt sällskap när du hela tiden finns hos dem och dyker upp i deras sinne varje gång de slappnar av?


Om du vill ha uppmärksamhet från någon ska du göra en ansträngning att sluta tänka på honom eller henne, och gå vidare med ditt eget liv. Fokusera på någonting annat så snart du börjar tänka på personen, eller sänd den andre ljus och se framför dig hur han eller hon löses upp och föersvinner. Kolla inte upp det hela tiden, för att se om det fungerar: "Har han/hon märkt någonting ännu?"Det är att sända personen energi. Du måste nå ett tillstånd där du är så engagerad i ditt eget liv och arbete att det uppstår ett verkligt vakuum. När han/hon känner efter finns du inte där. Då kommer personen att dras till dig.


Många kanske tror att om ni vill ha någonting och tänker er att någon ger det till er, då kommer ni att få det. Men vanligtvis fungerar det precis tvärtom; ni skapar ett motstånd.


Så det gäller att tänka tvärtom helt enkelt.


Hejsvejs!Tidigare månad - Senare månad
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se