Direktlänk till inlägg 27 november 2010

Enkel kärleksmagi!

Av Medium - 27 november 2010 20:15

  Om du har svårt att hitta äkta kärlek, så prova enkel kärleksmagi, och låt en gnutta förtrollning leda dig till den perfekta partnern i ditt liv.


Att utöva kärleksmagi handlar inte om att förvandla grodor till vackra prinsar. Det handlar inte heller om att välja ut drömmannen eller drömkvinnan och sedan försöka förhäxa honom/henne så han/hon traskar rakt i armarna på dig. Nej, riktig kärleksmagi hjälper dig dig istället att fokusera på kvaliteter du attraheras av. Den rätta personen, vem den än må vara, kommer då att dyka upp i ditt liv.


Dra till dig kärlek


Kärleksmagi ska inte användas för att påtvinga andra din vilja eller utan deras samtycke. Så om du bara har detta i åtanke när du utövar kärleksmagin, kan du vara säker på att den partnern du möter kommer att vara din riktiga själsfrände.


Mycket av det du använder vid  kärleksmagi är sådant som du nog redan  förknippar med romantik, t. ex. rosor och rosa ljus.


Ljusmagi för att fånga kärleken


Du behöver: ett rosa ljus, eteriska oljor(ylang ylang, apelsinblommor och/eller lavendel).En bit rosa papper.


Ta fram det rosa papperet:

Du ska nu beskriva din drömpartner genom att skriva en lista över hans/hennes kvaliteter på en bit rosa papper. Men skriv inte något specifikt namn, även om du tänker på en speciell person.


OBS!

Var noga med vad du skriver på din lista "snygg" och "rik" behöver inte innebära att du behandlas väl.


Ta sedan fram ljuset och ta någon eterisk olja och smörj in ett rosa ljus med oljan. Ställ sedan ljuset på det papperet som du skrev din drömpartners kvaliteter på.


Fokusera på din önskan:

Tänd ditt ljus och det är bäst att börja på en fredag då det nästan är fullmåne.

Tänk en liten stund på den personen som du gärna skulle vilja ha medans ljuset brinner. Du ska upprepa detta varje kväll.


Vänta på resultatet:

Medan du väntar på att din nya partner ska dyka upp, så försök att vara sund, glad och tålmodig. Det kan ju ta sin tid innan drömpartnern dyker upp, men om förhållandet ska bli starkt och lyckosamt, är det säkert värt att vänta på honom/henne!


Lycka till!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Medium - Tisdag 23 april 13:20

Hej! Jag är av den uppfattningen att det ska inte vara krångligt på något sätt. Det behöver inte vara en massa ritualer eller så. Och du behöver inte vara medveten om deras närvaro för att få deras hjälp, precis som du inte behöver vara medvetna om...

Av Medium - Söndag 7 april 12:14

Hej!Jag hoppas ni inte tycker jag är tjatig med all erbjudanden, men jag älskar verkligen det här. Och nu är jag så glad för jag har hittat mina anteckningar och mallar på min mormors spådomsläggningar. Hon hade speciellt en läggning som innefattar e...

Av Medium - Tisdag 12 feb 00:05


Det som mestadels mina kunder frågar mig är om kärleken. Så därför faller det sig ganska naturligt ämne att ta upp för mig här. Och det är ju en viktig del i vårt liv, vad vore livet utan kärlek..Men den kan vara svår men på samma gång helt underbar....

Av Medium - Söndag 6 jan 17:19

Hej! Idag är jag i full färd med att skriva ner en massa årsstjärnor med mina tarotkort. Så spännande att få en glimt in i andras framtida upplevelser, och se vad som väntar runt hörnet.   Jag trodde aldrig att jag skulle få förmånen med att ha...

Av Medium - 18 november 2018 14:34

Hej! Nu var det ett tag sedan jag var inne här, då tiden inte räckt till. Men tänkte ta och lägga upp dagens kort. Och idag får jag upp 10 mynt. Det är ett fint kort. Det handlar om hemmet, det materiella och inre frid skulle jag vilja säga. Det kä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se