Direktlänk till inlägg 19 november 2010

Så attraherar du in en kärlek i ditt liv!

Av Medium - 19 november 2010 21:17

Hej!

Jag ska ta upp lite grann hur attraktionslagen fungerar.


Vägen till kärleken  – med hjälp av attraktionslagen


Attraktionslagen är som gjord för att användas som ens privata kontaktförmedling! :-) Jag inte bara tror utan VET att man kan manifestera alla människor man behöver i sitt liv.


Det finns endast en detalj som kan ställa till det för en och det är att vara fixerad vid en speciell person.Det är inget fel att vara specifik i sina önskemål men attraktionslagen kan inte ändra på någon annans fria vilja och om du stöter på motstånd då du försöker attrahera personen du gillar finnas det alltid goda orsaker till att det inte lyckas.


I praktiken kan du visualisera ert liv tillsammans, testa att leva i vardagen som om han redan var "din" sambo. Och ge han/hon en chans att märka dig och uppvakta dig.Är det så att han/hon är intresserad av dig men det hela framskrider långsamt kan det bero på att du är alltför ivrig och orolig att det ska misslyckas. slappna i så fall av i vetskap om att allt är redan klappat och klart. Men är det så att personen verkar ointresserad är det viktigt att ge universum fria tyglar över kärlekslivet istället för att försöka kontrollera det hela på egen hand.


Ibland är vi så fixerade vid något att vi kan inte se några andra lösningar och ju mer tid och energi vi investerar i att uppnå det som förefaller vara det enda möjliga alternativet desto ovilligare är vi att "ge upp". Men låt oss vända på det hela då att ställa följande fråga: är denna önskan att få denna person ett självändamål i sig eller är det egentligen så att du vill ha en man som du kan uppleva kärlek, närhet, värme, trygghet, gemenskap? Och skulle du vilja ha honom/henne om du INTE fick allt det där? Nej, just precis det skulle du inte vilja. För just nu är du nog av den åsikten att han/hon är en sån person som kan tillfredsställa ditt behov. Men tänk om det inte blir så och det är fel då?

För om det inte lyckas i praktiken är det ju potentialen du gillar, inte den person den killen/tjejen verkligen är i kombination med dig. Och en potential värmer dig inte om nätterna.


Nu kommer vi till de goda nyheterna: Du kan få exakt den upplevelse av kärleken du är ute efter och MER om du överlåter allt "detaljfixande" åt universum.


Så här gör man när man tar hjälp av attraktionslagen:


Kontrollera att du inte har motstridiga önskemål att du ena dagen vill vara singel och i nästa sekund vilja vara tillsammans med någon.


Skriv en önskelista på hur du vill att din blivande partner ska vara , tänk på vad du saknat i tidigare förhållanden osv.


Men var försikt med vad du önskar dig. För du får exakt det som du önskar dig. För om du till exempel önskar dig en man/kvinna som är stadig och stabil så kan universum ta detta som en önskan om en stor kraftig man/kvinna med stora fötter...ja, du förstår hur jag menar?


När du gjort din önskelista klar så sänder du denna önskan fri till universum. Och sedan är det bara att lita på att allt är under kontroll och du kommer att få din nästa kärlek i rätt tid och perfekt plats.


Önskar er en trevlig fredagkväll  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Medium - Tisdag 23 april 13:20

Hej! Jag är av den uppfattningen att det ska inte vara krångligt på något sätt. Det behöver inte vara en massa ritualer eller så. Och du behöver inte vara medveten om deras närvaro för att få deras hjälp, precis som du inte behöver vara medvetna om...

Av Medium - Söndag 7 april 12:14

Hej!Jag hoppas ni inte tycker jag är tjatig med all erbjudanden, men jag älskar verkligen det här. Och nu är jag så glad för jag har hittat mina anteckningar och mallar på min mormors spådomsläggningar. Hon hade speciellt en läggning som innefattar e...

Av Medium - Tisdag 12 feb 00:05


Det som mestadels mina kunder frågar mig är om kärleken. Så därför faller det sig ganska naturligt ämne att ta upp för mig här. Och det är ju en viktig del i vårt liv, vad vore livet utan kärlek..Men den kan vara svår men på samma gång helt underbar....

Av Medium - Söndag 6 jan 17:19

Hej! Idag är jag i full färd med att skriva ner en massa årsstjärnor med mina tarotkort. Så spännande att få en glimt in i andras framtida upplevelser, och se vad som väntar runt hörnet.   Jag trodde aldrig att jag skulle få förmånen med att ha...

Av Medium - 18 november 2018 14:34

Hej! Nu var det ett tag sedan jag var inne här, då tiden inte räckt till. Men tänkte ta och lägga upp dagens kort. Och idag får jag upp 10 mynt. Det är ett fint kort. Det handlar om hemmet, det materiella och inre frid skulle jag vilja säga. Det kä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se